Mi a baj a kéményseprőkkel?

A Magyar Gárdával kapcsolatban alapvetően kétfajta reagálás lehet normális: a Para-Kovács Imre és Tóta W. Árpád blogjaiban hangoztatott és a Magyar Narancs-féle. Előbbiek lényege a ,,le vannak szarva a seggfej fasiszták, nyugodtan parádézzanak, ahogy akarnak”, utóbbi felhívja a figyelmet arra, hogy Hitler és Mussolini is így kezdték.

Szerintem egy a baj: az amikor a gárdaavatón, vagy min ott van Wittner Mária. Meg amikor utána még tagja a FIDESZ-Magyar POLGÁRI stb.-nek. Hogyan engedheti meg egy a polgári szót a nevében is hordozó párt, hogy egynem is jelentéktelen tagja egy fasiszta szervezet gyűlésén vegyen részt? Ilyen esetekre találták ki szerintem az azonnali kizárást. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a FIDESZ-nek akárcsak a végeken (a vérbunkó Wittner-féle féregnyúlványokon) is köze van a nácikhoz. Azért Pokorni Zoltán, a FIDESZ egy mindeddig viszonylag normálisnak tűnő prominense is odaszólt. Vegyék már észre magukat!

3 hozzászólás to “Mi a baj a kéményseprőkkel?”

  1. ÉIG Says:

    “[…] alapvetően kétfajta reagálás lehet normális.”
    És vajon hányfajta reakció lehet elegáns?

  2. tormadani Says:

    Szerintem túlságosan darázsfészek az ügy, hogy egyből egy jót dagonyázzunk benne.

  3. Szép példa « tdpd Says:

    […] Nem az, ami nálunk megy, hogy a FIDESZ-nek még országgyűlési képviselője is részt vesz a gárdaalapítón, az MSZP legjobb ötlete meg az, hogy szigorítsuk a gyülekezési törvényt. […]


Hozzászólás